De reis naar een betere manier van leven

Geloven - Voelen - Doen

 

jezelf precies dat geven wat jij nodig hebt

Je kunt met onrust geconfronteerd worden om tal van redenen. Door een crisis, persoonlijke omstandigheden, je werk, je thuissituatie. Wat belangrijk is, je wilt er vanaf. Onrust in je hoofd, je voelt je niet lekker in jouw lijf.  

 's-nachts liggen woelen, wakker liggen en piekeren. Je vraagt je af hoe je uit die neerwaartse spiraal kan geraken. Je wilt immers een gezond en fijn leven. Genieten!

 

Over Hannah's Magische Maan Energie

Elk individu heeft patronen en gedragingen die hen tegenhouden. Met Hannah's Magische Maan Energie laat ik je ervaren en voelen hoe de Maan als kompas te gebruiken. Om juist die veranderingen aan te brengen in jouw leven, die jij wilt. Door praktische informatie, oefeningen en hulp zal je snel het verschil merken, op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Bestel vandaag nog jouw pakket  'Magische Maan Energie' om meer rust, positiviteit en geluk te ervaren.

 

Leven met het ritme van de Maan

creëert Balans

Magische Maan Energie Online.jpg

Magische Maan Energie

rust in jouw hoofd en jouw lijf

Neem het succes in eigen hand. Kom vandaag nog meer te weten.

 

Een heel heldere uitleg en praktische handleiding met de modules.
De Maancyclus gebruiken in je dagelijks leven wordt zoveel makkelijker.

Carolien

Deze online Maancursus is een echte aanrader. Al heel snel weet je hoe je jouw energie kunt inzetten en wanneer. Ik ben echt megablij dat ik aan de pilot heb meegedaan.

Latitzia

Ik zocht iets om meer rust te krijgen, en tegelijkertijd een houvast te hebben. Een soort praktisch stappenplan. 
Elke Maanfase een module in deze online cursus. Zo fijn! Ik weet dat ik de komende Maancyclus de modules opnieuw ga gebruiken. 

Joyce

 

Verrijk je leven met de Energie van de Maan

Hoe zou het voor jou zijn als je rust in je hoofd en je lijf hebt? Niet af en toe maar echt elke dag. Er ontstaat balans en jij kunt je richten op jouw leven, jouw toekomst. Je voelt dat het mogelijk moet zijn. Hoe? Er is een richtingaanwijzer die je keer op keer kunt gebruiken. Ja, zelfs dagelijks als jij dat wilt.

 

Aan de slag met het Maanpakket?
Vul het contactformulier in en we gaan aan de slag.

Bedankt voor de inzending!

Meditation by the Sea